[Afbeelding bedrijfslogo]

- G O E D E   W I J N E N -

Start Vini di Carlo Feedback Inhoud Zoeken

Producten

Omhoog
Fontauro
Campo de' Massi
Vertunno
Orvieto Classico
Rosato

Fontauro Lago Di Corbara

De Fontauro Lago Di Corbara 1999 DOC is een aangename rode wijn uit Orvieto (UmbriŽ) en is gemaakt van de druivenrassen cabernet sauvignon (80%) en cabernet franc (20%). Deze donkere robijnachtige, paars gekleurde wijn, bevat een intense geur van rijpe kersen, cassis en wat vanille vanwege de 12 maanden rijping in houten vaten. De smaak is vol en rond en doet denken aan rijp rood fruit.

De Fontauro 1999 is nu goed op dronk.


Campo de'Massi

Campo deí Massi is een goede rode wijn van de sangiovese (90%) en een klein beetje van de cabernet sauvignon (10%). Geur en smaak zijn mooi in balans; aangename tannines, zwarte bessen, bramen, viooltjes en een volle smaak.


Grechetto Vertunno

De Grechetto Vertunno is gemaakt van de typische druif uit de Orvieto; namelijk de Grechetto. Deze droge witte wijn geurt lekker fris en fruitig met een beetje honing en heeft een lange aangename afdronk.


Orvieto Classico

De Orvieto Classico en de Orvieto Classico Superiore zijn twee eenvoudige droge witte wijnen met een frisse geur en smaak van perzik en een licht bittertje door de tufstenen ondergrond. De wijnen bestaan uit de druivenrassen procanico, grechetto, verdello en de malvasia. De superiore bevat tevens de chardonnay.
 

Rosato

De sangiovese, montepulciano en ciliegiolo zijn de druivenrassen die de vrij donkere Rosato vormen. Deze rosewijn heeft dan ook de smaak van bosbessen en bramen en iets van kruiden.

Salute!

 

 

Fontauro ] Campo de' Massi ] Vertunno ] Orvieto Classico ] Rosato ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan: info@vinidicarlo.nl. Op al onze offertes, leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Prijswijzigingen, afbeeldingen en typefouten voor- behouden. Prijzen inclusief de toepasselijke belastingen. De beschikbaarheid van de produkten is zolang de voorraad strekt. Vini di Carlo is een handelsnaam van Adfit, registratie KvK: 36044374.

 

Laatst bijgewerkt: 31-01-2016.  Copyright © 2016 Wijnleverancier Vini di Carlo/LeXbIT WebDesign.